omega automatizari focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega automatizari focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega automatizari focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Ferestre Salamander

Produsele realizate cu aceste profile încorporează cele mai moderne tehnologii disponibile în prezent pe piață.

Datorită unui raport extrem de favorabil preț / calitate Salamander s-a impus ca un lider al pieței autohtone de tâmplărie. Produsele realizate cu aceste profile încorporează cele mai moderne tehnologii disponibile în prezent pe piață și sunt realizate în condiții de maximă eficiență. Prin utilizarea de utilaje performante și printr-o bună organizare a fluxului de producție încă de la aprovizionare și până la livrarea produsului finit se obține un avantaj competitiv deosebit.

Fereastra START 60

Se bazează pe sistemul de profile SALAMANDER DESIGN 2D care permite realizarea unor ferestre simple, dar elegante, acoperind un segment de piață pentru care primează aspectul economic și nu necesită cerințe de izolare deosebite.

Fereastra CONFORT 76

Se bazeaza pe sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76. Nu numai design-ul sistemului de profile este impresionant, ci și tehnologia încorporată care îmbunătățește semnificativ confortul vieții și reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o latime constructive de 76 mm, ranforsari din otel de dimensiuni mari, asigura stabilitate si o excelenta izolare termica.

Fereastra CONFORT 76 ALU

Se bazează pe sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 echipat cu plăci exterioare din aluminiu. Avem astfel o simbioză perfectă între formă și versatilitate. Niciodată nu a fost mai simplu să combinăm avantajele și tăria aluminiului cu cea a PVC-ului. În exterior, placarea cu aluminiu asigură protecția perfectă împotriva tuturor condițiilor climatice și o gamă aproape nelimitată de culori RAL și anodizate. În interior, suprafața profilelor din PVC impresionează prin confortul pe care îl emană.

Noua generație a sistemului Blue Evolution

Noua generație a sistemului Blue Evolution are o structură inovativă cu 6 camere, adâncime de 82 mm și este concepută folosind o tehnologie sofisticată privind etanșarea Aceasta conduce la o protecție termică optimă oferind cea mai bună eficientă energetică.

Sistemul de profile bluEvolution 92

Sistemul de profile bluEvolution 92 combină perfect tehnologia de vârf cu tehnica convențională. Adâncimea exclusivistă de 92 mm aduce o protecție termică imbatabilă și cea mai bună eficiență energetică. Lățimea vizibilă a profilelor aduce ferestrelor EVOLUTION câștiguri semnificative de luminozitate. Fereastra EVOLUTION 92 se înscrie în tendința modernă a design-ului îngust și clar.

Vă așteptăm la sediul nostru din Focșani pentru a vă prezenta oferta completă, beneficiile suplimentare ale fiecărui sistem, perioada de garanție și portofoliul de lucrări.