omega automatizari focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega automatizari focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega automatizari focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Pergole lamelare

PERGOLELE LAMELARE oferă un spațiu exterior elegant, care este complet rezistent la natură atât timp cât se dorește. Datorită lamelor retractabile, este posibil să reglați în mod natural nivelul de căldură și oxigen din zona respectivă.

Principalul avantaj este oferit de durabilitatea Lamelei. Toate lamele, șinele și stâlpii sunt fabricate din aliaj de aluminiu solid. După cum se știe, aluminiul poate rezista naturii de veacuri. Cu acest avantaj, nu există riscul ca sistemul să fie deteriorat de efectele asupra mediului, în timp ce protejează și oferă o izolație naturală perfectă utilizatorului și sistemului. Comparând sistemul cu pergole din material textil, culoarea sistemului nu se va schimba odată cu efectul soarelui, fumului etc.

PERGOLA LAMELARA are designul său unic pentru a ușura procesul de aplicare și de producție, garantând în același timp satisfacția utilizatorilor și calitatea înaltă.

Pergola Lamelara poate fi inchisa perimetral cu sisteme de sticla securizata (Culisante, Ghilotine, Sisteme balcon), ata cu sticla simpla de 10mm grosime, dar si cu sticla geam termopan securizata pentru o izolatie termica mult mai buna!

CARACTERISTICI PERGOLA LAMELARA-OMEGA

  • Drenajul apei este mai garantat cu un plan de debit al apei bine conceput.
  • Dimensiunea maxima a unui singur modul este de 450X600 cm iar panourile pot fi deschise pana la 90 de grade.
  • Este posibil să alegeți direcția de deschidere a sistemului de Lamele în funcție de cantitatea de lumină sau umbră în funcție de sezonul în care se află.
  • Suruburile invizibile și integritatea sistemului aduc simplitatea în prim-plan în design.
  • Când sistemul de pergola lamelara este complet închis, acesta este rezistent la fluxul intens de apă. Apa este evacuată prin jgheaburile sale integrate. Stâlpii servesc și ca conducte de drenaj.
  • Are nevoie de 9 secunde pentru a deschide complet sistemul datorită motorului care funcționează la 2,5 RPM.
  • Funcționează cu 1 sau 2 motoare sincrone, în funcție de dimensiunea sistemului.
  • după ce extinderea depășește 4 M, sistemul funcționează cu un motor dublu.
omega tamplarie focsani vrancea