omega automatizari focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega automatizari focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega automatizari focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Porți automatizate

Societatea noastră vă oferă o gamă variata de automatizări porți batante și culisante.

Porți batante

Tipuri de automatizări porți batante:
– porți batante de până la 2,5 m lățime;
– porți batante de până la 5 m lățime;
– porți batante „îngroate”.

Menționăm ca instalarea corespunzătoare a porților batante necesită respectarea unor norme speciale de construcție a stâlpilor de susținere și a spațiului de manevră. Nerespectarea acestora poate conduce la scăderea perioadei de viață și la imposibilitatea configurării unor beneficii ale sistemului de automatizare.

Porțile batante se pot instala cu unul sau două brațe, cu deschidere pe stânga sau pe dreapta. Sistemul dispune de ieșiri și intrări pentru conectare: lampă de avertizare, celulă fotoelectrică, „safety edge”, yala electromagnetică și suportă configurări multiple precum: folosire pietonală, închidere automată, stabilirea comportamentului la întâlnirea unui obstacol (poarta se poate deschide parțial sau complet).

Configurarea unui sistem de automatizări porți batante se realizează în funcție de preferințele beneficiarului și de particularitățile locației, motiv pentru care vă recomandăm să ne contactați înainte de începerea construcției porții.

Porți culisante

Tipuri de automatizări porți culisante:
– porți culisante;
– porți liniare cu ghidaje la sol;
– porți premium liniare cu ghidaje la sol.

Dimensiunea recomandată a unei porți culisanta este de până 6m lățime și greutate maxima 400 Kg pentru soluții standard și de până 12m lățime pentru soluțiile premium.

Menționăm că instalarea corespunzătoare a porților culisante (porți liniare) nu necesită margine de siguranță, dar necesită respectarea unor norme speciale de construcție a stâlpilor de susținere.

În cazul unei pene de curent, motoarele se pot debloca și bloca manual, în orice poziție este lăsată poarta. Sistemul suportă configurări multiple precum: folosire pietonală, închidere automată, stabilirea comportamentului la întâlnirea unui obstacol (poarta se poate deschide parțial sau complet). Acest lucru oferă siguranță și confort familiei dumneavoastră.

Vă așteptăm la sediul nostru din Focșani pentru a vă prezenta oferta completă, beneficiile suplimentare ale fiecărui sistem, perioada de garanție și portofoliul de lucrări.

omega tamplarie focsani vrancea