omega automatizari focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega automatizari focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega automatizari focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Uși garaj

Societatea noastră vă oferă o gamă variată de uși de garaj:
– uși de garaj rulou;
– uși de garaj secționale.

Opțional, ușa poate fi echipată cu acționare prin telecomandă, barieră electro-optică, întrerupător cu cheie, centrală cu unul sau cu două canale, avertizor luminos, profil cu fante pentru aerisire sau profil transparent pentru iluminare. Sistemele de comandă și control ale ușilor se pot interconecta la sistemul de management al clădirii. În plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atât ușa garajului, cât și poarta de acces în curte.

Sistemul suportă configurări multiple precum: acționare electrică de la distanță prin intermediul unei telecomenzi al cărei cod nu poate fi clonat, sistem de siguranță la ruperea arcurilor, sistem de siguranță împotriva prinderii degetelor între panouri, sistem de securitate împotriva tentativelor de intrare prin efracție, sistem de siguranță de tip “safety edge”, sistem de siguranță cu celule fotoelectrice, posibilitatea deschiderii de urgență în cazul unei pene de curent. Lanțul nu necesită întreținere, nu trebuie uns, prin urmare, nu există pericolul apariției petelor de ulei. Sistemul este garantat pentru un număr de 15 000 / 25 000 de cicluri.

Vă așteptăm la sediul nostru din Focșani pentru a vă prezenta oferta completă, beneficiile suplimentare ale fiecărui sistem, perioada de garanție și portofoliul de lucrări.

omega tamplarie focsani vrancea